Scroll to navigation

PS2PS(1) Instrumente Ghostscript PS2PS(1)

NUME

ps2ps, eps2eps - „distilare” Ghostscript PostScript.

SINOPSIS

ps2ps [ opțiuni ] intrare ieșire.ps
eps2eps [ opțiuni ] intrare ieșire.ps

DESCRIERE

ps2ps utilizează gs(1) pentru a converti fișierul PostScript(tm) sau PDF(tm) de „intrare” în PostScript mai simplu, normalizat și (de obicei) mai rapid în „ieșire.ps”. Ieșirea este un PostScript de nivel 2 conform DSC 3.0.

eps2eps realizează o optimizare echivalentă, creând fișiere EPS (Encapsulated PostScript). NB, în ciuda denumirii, nu este necesar ca datele de intrare să fie un fișier EPS, fiind acceptate și fișiere PostScript sau chiar PDF.

Ambele acceptă orice opțiuni generale ale liniei de comandă Ghostscript, precum și opțiuni specifice dispozitivelor «ps2write» și «eps2write».

FIȘIERE

Rulați „gs -h” pentru a găsi locația documentației Ghostscript în sistemul dumneavoastră, de unde puteți obține mai multe detalii.

CONSULTAȚI ȘI

ps2pdf(1), ps2ascii(1), ps2epsi(1)

VERSIUNEA

Acest document a fost revizuit ultima dată pentru versiunea Ghostscript 10.03.0.

AUTOR

Artifex Software, Inc. sunt principalii întreținători ai Ghostscript.

TRADUCERE

Traducerea în limba română a acestui manual a fost făcută de Remus-Gabriel Chelu <remusgabriel.chelu@disroot.org>

Această traducere este documentație gratuită; citiți Licența publică generală GNU Versiunea 3 sau o versiune ulterioară cu privire la condiții privind drepturile de autor. NU se asumă NICIO RESPONSABILITATE.

Dacă găsiți erori în traducerea acestui manual, vă rugăm să trimiteți un e-mail la translation-team-ro@lists.sourceforge.net.

6 martie 2024 10.03.0