Scroll to navigation

Xvminitoppm User Manual(0) Xvminitoppm User Manual(0)

NUME

xvminitoppm - convertește o imagine XV miniatură „thumbnail” în PPM

REZUMAT

xvminitoppm

[imagine-miniatură-xv]

DESCRIERE

Acest program face parte din Netpbm(1).

xvminittoppm citește o imagine XV „thumbnail” (o imagine în miniatură generată de exploratorul "VisualSchnauzer") ca date de intrare și produce o imagine PPM ca ieșire.

OPȚIUNI

Nu există opțiuni de linie de comandă definite în mod specific pentru xvminitoppm, dar recunoaște opțiunile comune tuturor programele bazate pe „libnetpbm” (a se vedea
Common Options
).

CONSULTAȚI ȘI

pamtoxvmini(1) , ppm(5) , manualul xv

ISTORIC

Un program cu acest nume a fost scris în 1993 de Ingo Wilken și a făcut parte din Netpbm până la versiunea 10.34 (aprilie 2006). La acel moment, a fost înlocuit în Netpbm cu programul actual, care a fost scris de Bryan Henderson. Funcția celui mai nou program este identică cu cea a celui mai vechi; motivul înlocuirii este că cel mai nou este mai ușor de întreținut.

SURSA DOCUMENTULUI

Această pagină de manual a fost generată de instrumentul Netpbm «makeman» din sursa HTML. Documentația principală este la

http://netpbm.sourceforge.net/doc/xvminitoppm.html

TRADUCERE

Traducerea în limba română a acestui manual a fost făcută de Remus-Gabriel Chelu <remusgabriel.chelu@disroot.org>

Această traducere este documentație gratuită; citiți Licența publică generală GNU Versiunea 3 sau o versiune ulterioară cu privire la condiții privind drepturile de autor. NU se asumă NICIO RESPONSABILITATE.

Dacă găsiți erori în traducerea acestui manual, vă rugăm să trimiteți un e-mail la translation-team-ro@lists.sourceforge.net.

2 aprilie 2006 documentația netpbm