Scroll to navigation

uuxqt(8) System Manager's Manual uuxqt(8)

NUME

uuxqt - demon de executare UUCP

REZUMAT

uuxqt [ opțiuni ]

DESCRIERE

Demonul uuxqt execută comenzile solicitate de uux (1) fie din sistemul local, fie de la sisteme la distanță. Acesta este pornit automat de către demonul uucico (8) (cu excepția cazului în care uucico (8) primește opțiunea -q sau --nouuxqt).

În mod normal, nu este necesar să executați această comandă, deoarece ea va fi invocată de uucico (8). Cu toate acestea, ea poate fi utilizată pentru a oferi un control mai mare asupra procesării cozii de lucru.

Mai multe invocări ale uuxqt pot fi executate simultan, după cum este controlat de comanda de configurare max-uuxqts.

OPȚIUNI

Următoarele opțiuni pot fi date lui uuxqt.

Execută numai cererile pentru comanda specificată. De exemplu:

uuxqt --command rmail

Execută numai cererile care provin de la sistemul specificat.
Activează anumite tipuri de depanare. Sunt recunoscute următoarele tipuri: abnormal, chat, handshake, uucp-proto, proto, port, config, spooldir, execute, incoming, outgoing. Numai abnormal, config, spooldir și execute sunt semnificative pentru uuxqt..

Se pot indica mai multe tipuri, separate prin virgule, iar opțiunea --debug poate apărea de mai multe ori. De asemenea, se poate indica un număr, care va activa atâtea tipuri din lista de mai sus; de exemplu, --debug 2 este echivalent cu --debug abnormal,chat.

Ieșirea de depanare este trimisă în fișierul de depanare, care poate fi afișat folosind uulog -D.

Stabilește fișierul de configurare care trebuie utilizat. Este posibil ca această opțiune să nu fie disponibilă, în funcție de modul în care a fost compilat uuxqt.
Comunică informațiile despre versiune și iese.
Imprimă un mesaj de ajutor și iese.

CONSULTAȚI ȘI

uucp(1), uux(1), uucico(8)

AUTOR

Ian Lance Taylor (ian@airs.com)

TRADUCERE

Traducerea în limba română a acestui manual a fost făcută de Remus-Gabriel Chelu <remusgabriel.chelu@disroot.org>

Această traducere este documentație gratuită; citiți Licența publică generală GNU Versiunea 3 sau o versiune ulterioară cu privire la condiții privind drepturile de autor. NU se asumă NICIO RESPONSABILITATE.

Dacă găsiți erori în traducerea acestui manual, vă rugăm să trimiteți un e-mail la translation-team-ro@lists.sourceforge.net.

Taylor UUCP 1.07