Scroll to navigation

TEXINDEX(1) Comenzi utilizator TEXINDEX(1)

NUME

texindex - sortează fișierele de index Texinfo

REZUMAT

texindex [OPȚIUNE]... FIȘIER...

DESCRIERE

Generează un index sortat pentru fiecare FIȘIER de ieșire TeX. De obicei, FIȘIER... este specificat ca „foo.???” pentru un document „foo.texi”.

OPȚIUNI

afișează acest mesaj de ajutor și iese
afișează informațiile despre versiune și iese
--
indică sfârșitul procesării opțiunii.

RAPORTAREA ERORILOR

Trimiteți prin e-mail rapoartele de eroare la bug-texinfo@gnu.org, întrebări generale și discuții la help-texinfo@gnu.org.
Pagina principală a Texinfo: http://www.gnu.org/software/texinfo/

DREPTURI DE AUTOR

Drepturi de autor © 2023 Free Software Foundation, Inc. Licența GPLv3+: GNU GPL versiunea 3 sau ulterioară <https://gnu.org/licenses/gpl.html>
Acesta este software liber: sunteți liber să-l modificați și să-l redistribuiți. Nu există NICIO GARANȚIE, în limitele prevăzute de lege.

CONSULTAȚI ȘI

Documentația completă pentru texindex este menținută ca un manual Texinfo. Dacă programele info și texindex sunt instalate corect pe sistemul dvs., comanda

info texindex

ar trebui să vă permită accesul la manualul complet.

TRADUCERE

Traducerea în limba română a acestui manual a fost făcută de Remus-Gabriel Chelu <remusgabriel.chelu@disroot.org>

Această traducere este documentație gratuită; citiți Licența publică generală GNU Versiunea 3 sau o versiune ulterioară cu privire la condiții privind drepturile de autor. NU se asumă NICIO RESPONSABILITATE.

Dacă găsiți erori în traducerea acestui manual, vă rugăm să trimiteți un e-mail la translation-team-ro@lists.sourceforge.net.

martie 2023 GNU texinfo 7.0.3