Scroll to navigation

sane-hpljm1005(5) SANE: „Scanner Access Now Easy” sane-hpljm1005(5)

NUME

sane-hpljm1005 - controlor SANE pentru scanerul Hewlett-Packard LaserJet M1005 MFP

DESCRIERE

Biblioteca sane-hpljm1005 implementează un controlor SANE (Scanner Access Now Easy) care oferă acces la următorul scaner Hewlett-Packard:

LaserJet M1005

Dacă dețineți un scaner, altul decât cele enumerate mai sus, care funcționează cu acest controlor, vă rugăm să ne anunțați acest lucru trimițându-ne numele exact al modelului de scaner și ID-urile furnizorului și dispozitivului USB (de exemplu, din /proc/bus/usb/devices, sane-find-scanner(1) sau syslog). Chiar dacă numele scanerului este doar puțin diferit de cel al modelelor menționate mai sus, vă rugăm să ne anunțați.

CONFIGURARE

Nu este necesar.

FIȘIERE

/usr/lib64/sane/libsane-hpljm1005.a
Biblioteca statică care implementează acest controlor.
/usr/lib64/sane/libsane-hpljm1005.so
Biblioteca partajată care implementează acest controlor (prezentă pe sistemele care acceptă încărcare dinamică).

MEDIU

Dacă biblioteca a fost compilată cu suportul de depanare activat, această variabilă de mediu controlează nivelul de depanare pentru acest controlor. Nivelurile mai mari de depanare cresc cantitatea de detalii informative a ieșirii.

În prezent, nu există o mare cantitate de date de diagnosticare, acestea fiind limitate în principal la condițiile de eroare.

CONSULTAȚI ȘI

sane(7), sane-usb(5), sane-find-scanner(1)

AUTOR

Philippe Rétornaz <couriousous@mandriva.org>

TRADUCERE

Traducerea în limba română a acestui manual a fost făcută de Remus-Gabriel Chelu <remusgabriel.chelu@disroot.org>

Această traducere este documentație gratuită; citiți Licența publică generală GNU Versiunea 3 sau o versiune ulterioară cu privire la condiții privind drepturile de autor. NU se asumă NICIO RESPONSABILITATE.

Dacă găsiți erori în traducerea acestui manual, vă rugăm să trimiteți un e-mail la translation-team-ro@lists.sourceforge.net.

13 iulie 2008